Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود گفت: قبل از انقلاب، علم و صنعت در رشته‌های شیمی، پزشکی، نانو، معدن و ... در اختیار چند کشور خاص بود، ولی ما توانستیم این دانش‌ها را در جهان کسب و بومی سازی کنیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیداحمد ابوالقاسمی‌فر، رئیس دانشگاه آزاد شاهرود در دومین جلسه کارگروه دانشگاهیان فجر ۴١ که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود و در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی این واحد دانشگاهی برگزار شد، در جمع رؤسا و اساتید دانشگاه‌های شاهرود گفت: این انقلاب شکوهمند برای ما دستاورد‌های بسیاری داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اگر دقت کنید ملاحظه خواهید کرد، قبل از انقلاب علم و صنعت در رشته‌های شیمی، پزشکی، نانو، معدن و ... در اختیار چند کشور خاص بود، ولی ما توانستیم با همت جوانان خود، تبلور تفکر بسیجی و زمینه‌ای که انقلاب در اختیارشان گذاشته بود، توانستند این دانش‌ها را با بهترین رتبه‌ها در جهان کسب و بومی سازی کنند و مشاهده می‌کنید که چگونه در صنعت هوا فضا، فناوری نانو و علم پزشکی، ایران حرفی برای گفتن در دنیا دارد.

ابوالقاسمی‌فر در خصوص پیشرفت‌های کشور در حوزه پزشکی و سلامت پس از انقلاب اسلامی تاکید کرد: به طور مثال در حوزه پزشکی؛ قبل از انقلاب پانزده هزار پزشک در کشور حضور داشت، ولی الان بیش از یکصد و پنجاه هزار پزشک در اقصی نقاط ایران اسلامی خدمت رسانی می‌کنند. پیش از انقلاب در شهرستان شاهرود در بیمارستان شیر و خورشید و عظیما که تنها مراکز درمانی موجود بودند، پزشکان هندی، پاکستانی یا فیلیپینی بودند، ولی در حال حاضر در تمام نقاط کشور نه تنها پزشک خارجی نداریم بلکه پزشکان فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود و دانشگاه علوم پزشکی در اکثر نقاط استان فعالیت می‌کنند.

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود در خصوص پیشرفت در حوزه معادن گفت: به خاطر دارم که معادن البرز شرقی را مهندسین روسی کشف و مورد بهره برداری قرار می‌دادند، ولی در حال حاضر تمام مهندسین که در شاخه‌های مختلف دانشکده معدن دانشگاه صنعتی فارغ التحصیل شده اند مشغول به فعالیت هستند.

عضو هیأت علمی گروه معدن دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در مقایسه شرکت‌های دانش بنیان پیش و پس از انقلاب تصریح کرد: تعداد شرکت‌های دانش بنیان قبل از انقلاب صفر بود، ولی در حال حاضر بیش از هزار و صد و پنجاه مرکز دانش بنیان در مراکز دانشگاهی فعالیت می‌کنند و بیش از ۳۰ پارک علم و فناوری و بیش از ۳۷۰۰ اختراع ثبت شده آن‌ها را در کشور داریم.

ابوالقاسمی فر دانشگاه آزاد اسلامی را مولود با برکت انقلاب اسلامی ایران دانست و خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی ثمره شیرین انقلاب است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران شکل گرفت. این مجموعه عظیم دانشگاهی در حال حاضر بیش از ۴۰۰ واحد دانشگاهی دارد و تنها یکی از آن واحدها، واحد شاهرود است که از سال ۱۳۶۴ شروع به کار کرد.

وی در خصوص حوزه علوم پزشکی واحد شاهرود گفت: در دانشکده علوم پزشکی واحد شاهرود بیش از ۱۰۰۰ نفر پزشک، ۲۰۰۰ نفر پرستار، ۱۰۰۰ نفر در رشته علوم آزمایشگاهی و ۷۰۰ نفر در رشته هوشبری فارغ التحصیل شده اند و در حال حاضر در بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) شاهرود و مراکز خدمات درمانی علوم پزشکی مشغول به خدمت رسانی هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در بیان بخشی از اقدامات صورت گرفته در دانشگاه در سال ۹۸ گفت: در سال جاری در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود تنها مرکز تحقیقات نانوذرات بیولوژیک در پزشکی کشور افتتاح شد که روی سلول‌های سرطانی کار می‌کند. آقای دکتر بهروز یحیایی و همکاران ایشان مشغول فعالیت هستند و با مرکز علمی بسیاری قرار داد منعقد کرده اند وتحقیقات زیادی را انجام داده اند. همچنین در پاییز امسال مرکز تحقیقات مواد مؤثره گیاهان دارویی در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود افتتاح شد که آقای دکتر مظفری و همکاران ایشان بر روی زعفران و آلوئه ورا و گیاهان دیگر مطالعه و فعالیت می‌کنند. همچنین مرکز تحقیقات حقوق و معاضدت قضایی ما که به تازگی مجوز گرفته در زمینه حقوقی و طرح‌های برون دانشگاهی فعالیت‌های زیادی را انجام داده است. همچنین اتاق عمل شماره ۴ و بخش ICU جدید بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود هم افتتاح شد.  
ابوالقاسمی فر با اشاره به اینکه دو مرکز رشد در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود وجود دارد، خاطرنشان کرد: پنج شرکت دانش بنیان با محصول در این دانشگاه مستقر هستند. این اقدامات مواردی جزئی از فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود به عنوان یکی از مولود‌های انقلاب پربرکت جمهوری اسلامی ایران است که به اجرا رسیده است.

وی در پایان صحبت‌های خود تاکید کرد: این دستاورد‌ها که فقط در این دانشگاه کوچک به دست آمده نتیجه استفاده و میدان دادن به جوانان است و دشمن سعی بر این دارد تا با کوچک جلوه دادن این دستاورد‌های مهم و مأیوس کردن مردم به خصوص نسل جوان، نظام جمهوری اسلامی ایران را ضعیف و بی کفایت نشان دهد که الحمدلله کور خوانده است و اقدامات ما خاری در چشم دشمنان این مرز و بوم است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سمنان دانشگاه آزاد شاهرود دانشگاه آزاد اسلامی فجر 41 دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود رئیس دانشگاه آزاد شاهرود ولی در حال حاضر فعالیت می کنند انقلاب اسلامی قبل از انقلاب اسلامی ایران مرکز تحقیقات فارغ التحصیل دانش بنیان شاهرود گفت دستاورد ها علوم پزشکی بومی سازی افتتاح شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۹۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان آخرین وضعیت دریافت مجوز راه‌اندازی رشته پزشکی در واحد اهواز را تشریح کرد.

علی افروس در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تا پایان اردیبهشت‌ماه آخرین اکیپ بازرسی وزارت بهداشت، از امکانات دانشگاه آزاد خوزستان بازدید خواهند کرد تا مجوز نهایی جذب دانشجوی پزشکی عمومی صادر شود.

وی ادامه داد: تیم اعضای هیات علمی برای این رشته نیز در حال تکمیل است و در صورت تایید امکانات آموزشی و آزمایشگاهی دانشگاه توسط بازرسان، از ترم مهرماه در واحد اهواز دانشجوی پزشکی پذیرفته خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با اشاره به روند فراهم‌آوری امکانات مناسب آموزش پزشکی، گفت: تجهیزات آزمایشگاهی در وضعیت خوبی قرار دارند و البته نواقض جزئی هم وجود دارد که در حال رفع است. مرکز مهارت‌های پزشکی نیز در حال توسعه است. با دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز توافق کرده‌ایم که برای آموزش بالینی دانشجویان از بیمارستان‌های آموزشی گلستان، سینا و... به صورت مشارکتی استفاده کنیم.

افروس عنوان کرد: مجوز مرحله اول دانشکده پزشکی برای رشته پزشکی است و در مرحله بعد، رشته‌های داروسازی و دندانپزشکی نیز اضافه خواهد شد. تنها منتظر مجوز نهایی وزارت بهداشت برای رشته پزشکی هستیم که تا پایان اردیبهشت‌ماه تعیین تکلیف خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری