Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از شاهرود، دومین جلسه کارگروه شهرستانی ﺳﺘﺎد آﮔﺎه ﺳﺎزی، ﮐﻨﺘﺮل و ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی از ﺷﯿﻮع وﯾﺮوس ﮐﺮوﻧﺎ در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود برگزار شد.

در این جلسه که با حضور معاونین و مدیران ارشد دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود و بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) برگزار گردید، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان نیز با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در روزهای اخیر در دانشگاه و بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) به بیان و بررسی اقدامات لازم مربوط به پیش گیری از شیوع بیماری کرونا در دانشگاه و بیمارستان پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد حسین حسنی ضمن بیان نیازمندیها و کاستیهای بیمارستان به بیان راهکارهای ﺗﻬﯿﻪ، تأمین و ﺗﻮزﯾﻊ مناسب تر ﻣﻮاد و ﻣﻠﺰوﻣﺎت ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی و ﮐﻨﺘﺮل ﺑﯿﻤﺎری کوئید 19 پرداخت و چاره اندیشی تأمین آنها به ویژه اقلام اورژانسی را در اسرع وقت خارج از سیکل متداول اداری خواستار شد و همچنین از مدیران حوزه مالی و اداری دانشگاه خواست در خصوص تأمین این مایحتاج پا را فراتر از محدودیتها و سیکل اداری بگذارند.

پزشک متخصص داخلی با اشاره به کمبودهای بیمارستان در اقلام بهداشتی مربوط به پیشگیری از ابتلا به بیماری کویید 19 گفت:"در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) ماسک N95 و ماسک ساده و دستکش تعداد کمی موجود داریم. همچنین لازم است کیت حفاظت فردی که اهمیت زیادی دارد بیشتر تهیه گردد و در تهیه محلول ضد عفونی دست و از همه مهمتر اوسلتامیوویر در مضیقه هستیم."

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با بیان این موضوع که بیمارستانهای دانشگاه آزاد اسلامی هم بخشی از بار درمانی را در کشور بر دوش دارند ابراز کرد:" این سؤال به صورت جدی مطرح است که چرا وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی سهمیه ای در ارتباط با اقلام بهداشتی درمانی یاد شده برای بیمارستانهای دانشگاه آزاد اسلامی در نظر نمی گیرند."

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود نیز در خصوص بحث بیماری شایع شده در جهان ابراز کرد: "شرایط امروز جامعه ما و بلکه جهان شرایط جنگی است و باید همه در این مبارزه علیه این ویروس منحوس شرکت کنیم."

حجت ­الاسلام احمد نظری خطاب به معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان گفت: "شما در جایگاه فعلی باید به ما دستور دهید تا اقدام کنیم و این شوخی بردار نیست. چون تمام جامعه در معرض خطر هستند و باید همه تا حد امکان برای غلبه بر شرایط موجود دست به دست هم دهیم و روال عادی و طبیعی اداری را در تأمین مایحتاج بیمارستان و ملزومات بهداشتی دانشگاه کنار بگذاریم که زمان را از دست ندهیم."

امام جمعه موقت شاهرود با درخواست از معاون علوم پزشکی در خصوص مشخص کردن نیازمندی های اساسی برای مقابله با این بیماری در بیمارستان تأکید کرد: " با گزارش نیازمندیهای اساسی به فرمانداری و مقامات شهرستان و استان باید این کمبودها برطرف شود چون بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) و کادر درمانی آن جزو بدنه بهداشتی و درمانی شهرستان هستند و بار درمان را به دوش می کشند."

لازم به ذکر است این جلسه جلسه دوم کار گروههای «ستاد آگاه سازی، ﮐﻨﺘﺮل و ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی از ﺷﯿﻮع وﯾﺮوس ﮐﺮوﻧﺎ» در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بود و در جلسه قبل که روز شنبه 3 اسفندماه 98 و با حضور هیأت رئیسه دانشگاه برگزار شد موارد متعددی مورد تصویب قرار گرفت. از جمله اینکه:

استاژرها تا پایان سال از حضور در بیمارستانها معاف باشند و دانشجویان در عرصه رشته های پیراپزشکی از حضور در بیمارستان معاف شوند و اینترنهای رشته پزشکی بصورت چرخشی همراه با کاهش شیفت ها در بخش ها حضور به هم رسانند. در خصوص غیبت های دانشجویان توسط اساتید تا لغو شرایط حاد در جامعه، مساعدت شود. کلیه کنفرانس ها و سمینارها تا پایان سال 98 لغو شود. اقلام مورد نیاز مثل ماسک N95 و چند نوع قرص مرتبط با ویروس کرونا خریداری و تحویل بیمارستان گردد. انجام اعمال جراحی انتخابی در بیمارستان تاحد امکان کاهش یابد و حتی المقدور از تردد دانشجویان به داخل بیمارستان با هماهنگی دانشکده و اساتید کاسته شود. مهمانسرا تا پایان تعطیلات نوروز از پذیرفتن مهمان غیر از اساتید خود واحد اجتناب کند. مواد شوینده به مقدار کافی برای استفاده در مهمانسرا و دانشکده ها تأمین شود. سلف سرویس، بوفه و سایر اماکن تجمعی در واحد تعطیل شود.

به گزارش ایسکانیوز کار گروههای «ستاد آگاه سازی، ﮐﻨﺘﺮل و ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی از ﺷﯿﻮع وﯾﺮوس ﮐﺮوﻧﺎ» در دانشگاه آزاد اسلامی پس از تشکیل ﺷﻮرای ﺳﻼﻣﺖ داﻧﺸﮕﺎه" و" ﮐﻤﯿﺘﻪ ﺑﻬﺪاﺷﺘﯽ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی و ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ ﺷﯿﻮع ﮐﺮوﻧﺎ" در ﺳﺎزﻣﺎن مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شده اند که وظایف زیر را به عهده دارند:

ﺗﻬﯿﻪ ﮔﺰارش از ﻓﺮآﯾﻨﺪ ﺷﯿﻮع و ﮔﺴﺘﺮش و ﮐﻨﺘﺮل ﺑﯿﻤﺎری در واﺣﺪﻫﺎی دانشگاهی اﻃﻼع رﺳﺎﻧﯽ ﻣﺤﺘﻮای آﻣﻮزﺷﯽ اراﺋﻪ ﺷﺪه در ﺳﺎﯾﺖ ﻣﻌﺎوﻧﺖ ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﮑﯽ ﺳﺎزﻣﺎن ﻣﺮﮐﺰی ﺑﺎ اوﻟﻮﯾﺖ ﺑﻬﺮهﮔﯿﺮی از روش ﻫﺎی ﻣﺠﺎزی ﻧﻈﺎرت ﺑﺮ ﺑﺮﮔﺰاری دوره ﻫﺎی آﻣﻮزﺷﯽ اﺧﺘﺼﺎﺻﯽ ﺑﺮای ﮔﺮوه ﻫﺎی ﻫﺪف ﮐﺎرﮐﻨﺎن، ﭘﺮﺳﻨﻞ ﺧﺪﻣﺎت، ﻣﺪﯾﺮان، ﻋﻮاﻣﻞ اﺟﺮاﺋﯽ، و... ﻧﻈﺎرت ﺑﺮ اﺟﺮای ﺑﺨﺸﻨﺎﻣﻪ ﻫﺎ و دﺳﺘﻮراﻟﻌﻤﻞ ﻫﺎی ﻣﺮﺗﺒﻂ در ﻣﻮﺿﻮﻋﺎت ﻣﺨﺘﻠﻒ از ﺟﻤﻠﻪ ﺗﻬﯿﻪ، ﺗﺎﻣﯿﻦ و ﺗﻮزﯾﻊ ﻣﻮاد و ﻣﻠﺰوﻣﺎت ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی و ﮐﻨﺘﺮل ﺑﯿﻤﺎری در واﺣﺪﻫﺎی داﻧﺸﮕﺎﻫﯽ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ اﺟﺮای ﻋﻤﻠﯿﺎت ﮔﻨﺪزداﺋﯽ و ﺿﺪﻋﻔﻮﻧﯽ و ﻧﻈﺎﻓﺖ اﻣﺎﮐﻦ ﻋﻤﻮﻣﯽ و ﻧﻈﺎرت ﺑﺮ ﺣﺴﻦ اﺟﺮای اﻣﻮر ﻣﺤﻮﻟﻪ ارﺗﺒﺎط ﺑﺎ ﺷﻮرا و ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﻦ ﻣﺮﺑﻮﻃﻪ در داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﮑﯽ اﺳﺘﺎن اراﺋﻪ ﮔﺰارش ﻫﺎی ﻣﺮﺑﻮﻃﻪ ﺑﻪ " ﮐﻤﯿﺘﻪ ﺑﻬﺪاﺷﺘﯽ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی و ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ ﺷﯿﻮع ﮐﺮوﻧﺎ " ﺳﺎزﻣﺎن ﻣﺮﮐﺰی و اﺟﺮای ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻮارد اﻋﻼﻣﯽ از ﻃﺮف " ﮐﻤﯿﺘﻪ ﺑﻬﺪاﺷﺘﯽ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی و ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ ﺷﯿﻮع ﮐﺮوﻧﺎ 295 / 167 شاهرود علوم پزشکی کرونا دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود محمدحسین حسنی بیمارستان خاتم الانبیاء(ص)

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شاهرود علوم پزشکی کرونا دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیمارستان خاتم الانبیاء ص دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیمارستان خاتم الانبیاء ص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۴۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟

زی‌سان: شماری از پزشکان و رسانه‌ها در ایران، روز جمعه هفتم اردیبهشت، خبر دادند که سمیرا آل‌سعیدی، فوق‌تخصص روماتولوژی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاون بیمارستان امیراعلم تهران، دست به خودکشی زد و جان باخت. امری که نشان می‌دهد موج خودکشی پزشکان، دستیارپزشکان و پرستاران همچنان ادامه دارد.

به گزارش زی‌سان؛ مهدی عبوس، پزشک و فعال صنعت داروی ایران، در شبکه اکس نوشت: «دکتر سمیرا آل‌سعیدی، فوق‌تخصص روماتولوژی از میان ما رفت. ایشان روز قبل، برنامه دارویی خودکشی خود را با رزیدنت‌ها مطرح کرده و آنها موضوع را جدی نگرفته و سر‌به‌سر ایشان هم می‌گذارند. مرحومه به گواهی همکاران، خوش‌اخلاق، فعال و با وجدان کاری بوده و از ایشان یک فرزند به یادگار مانده است... پزشکان بیشتر از سایر اقشار جامعه در معرض تنش و استرس‌های فراوان کاری هستند.»

پس از انتشار این خبر، احمدرضا جمشیدی، رییس بیمارستان شریعتی تهران، بدون اشاره به مرگ خودخواسته سمیرا آل‌سعیدی، در پیامی نوشت: «خبر اندوه‌بار درگذشت دکتر سمیرا آل‌سعیدی، دانشیار روماتولوژی و عضو مرکز تحقیقات روماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران، موجب تاثر و تالم جامعه دانشگاهی گردید. دکتر آل‌سعیدی جزو نوابغ و افتخارات دانشگاه بود و از دست دادن ایشان غم بزرگی را بر پیکر دانشگاه و بیمارستان به‌جای گذاشت.»

همچنین وب‌سایت خبرآنلاین در گزارشی درباره خودکشی دکتر آل‌سعیدی نوشت: «سال‌هاست نظام بهداشت و سلامت با مساله خودکشی پزشکان، پرستاران و رزیدنت‌ها مواجه است؛ موضوعی که هر بار با انتشار خبر یک خودکشی دیگر به صدر اخبار برمی‌گردد.»

پیش از این نیز، بیستم فروردین سال جاری، دادستان عمومی و انقلاب شهر دلفان لرستان تایید کرده بود علت جان باختن پرستو بخشی، پزشک متخصص قلب و عروق بیمارستان ابن‌سینا در این شهرستان، خودکشی به‌دلیل مصرف دارو بوده است.

اسفندماه گذشته، وحید شریعت، رییس انجمن علمی روان‌پزشکان ایران، درباره بالا رفتن آمار خودکشی هشدار داد و تاکید کرد که میزان خودکشی به‌طور خاص در میان قشر پزشک و کادر درمان بیش از جمعیت عموم مردم است.

او با بیان اینکه آمار بالای خودکشی پزشک‌ها و دستیارپزشکان، با توجه به مواردی که رسانه‌ای شده‌اند، قابل انکار نیست، افزود که نتایج یک پژوهش آماری در گروه روان‌پزشکی دانشگاه علوم توان‌بخشی و سلامت اجتماعی نشان می‌دهد که حدود ۳۰ درصد دستیاران پزشکی به خودکشی فکر می‌کنند. او اصلی‌ترین دلیل موج ادامه‌دار خودکشی میان کادر درمان را «ناامیدی از آینده» دانست.

به گفته شریعت، بسیاری از پزشکان بعد از سال‌ها تحصیل و سختی‌های فراوان، آینده روشنی را پیش روی خود نمی‌بینند و علاوه بر مشکلات اقتصادی و اجتماعی، با «هجمه‌ها و تصمیمات عجیب‌وغریب و غیرکارشناسی» مواجه می‌شوند. اقداماتی مانند «افزایش غیرکارشناسی و دو برابری ظرفیت پذیرش رشته‌های پزشکی» هم ناامیدی بیشتر این قشر را به‌دنبال دارد.

بهمن‌ماه گذشته، نیما شهریارپور، متخصص طب اورژانس، از افزایش ۵ برابری آمار خودکشی پزشکان در کشور خبر داد. به گفته این پزشک، انجمن روان‌پزشکی سازمان نظام‌پزشکی اخیرا کارگروهی تشکیل داده است تا سلامت روان دستیار پزشکان روان‌پزشکی را بررسی کند. براساس گزارش این کارگروه، آمار خودکشی در جامعه پزشکی ۳.۱ تا ۵ برابر افزایش یافته است.

همچنین براساس آخرین آماری که سازمان نظام روان‌شناسی ایران منتشر کرده است، حدود یک‌سوم افراد جامعه ایران دچار اختلال روان‌شناختی‌اند. همزمان حمید پیروی، نایب‌رییس انجمن پیشگیری از خودکشی ایران، نیز به تجارت‌نیوز گفته است که اختلال روان‌شناختی ایرانی‌ها بیش از ۲ برابر میانگین جهانی است.

tags # خودکشی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)