Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود با اشاره به فعالیت مرکز تحقیقات مواد مؤثره گیاهان دارویی در این دانشگاه گفت: این مرکز روی گیاهان زعفران، آلوئه ورا و سایر گیاهان با خواص دارویی مطالعه و فعالیت می‌کنند.

ابوالقاسمی فر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در با اشاره به بخشی اقدامات صورت گرفته در این دانشگاه در سال ۹۸ گفت: پیش از این یعنی در ماه‌های پایانی سال ۹۷ در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود تنها «مرکز تحقیقات نانوذرات بیولوژیک در پزشکی» کشور ایجاد و در مردادماه امسال افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در این مرکز چند تن از متخصصین روی سلول‌های سرطانی کار می‌کنند و با مراکز علمی بسیاری قرار داد منعقد کرده و تحقیقات متفاوتی را انجام داده اند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در ادامه گفت: در پاییز سال جاری «مرکز تحقیقات مواد مؤثره گیاهان دارویی در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود» توسط معاون علوم پزشکی سازمان مرکزی دانشگاه افتتاح شد که در آن مجید مظفری عضو هیأت علمی گروه شیمی و تعدادی از همکارانش بر روی گیاهان زعفران و آلوئه ورا و سایر گیاهان با خواص دارویی مطالعه و فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه دو مرکز رشد در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود وجود دارد بیان کرد: یکی از این مراکز رشد زیر نظر پارک علم و فن آوری استان سمنان و دیگر به صورت مستقل اداره می‌شود. این دانشگاه جزو معدود دانشگاه‌های کشور است که دو مرکز رشد فناوری و همچنین پنج شرکت دانش بنیان در آن وجود دارد.

ابوالقاسمی فر در پایان صحبت‌های خود تاکید کرد: این دستاورد‌ها که فقط در این دانشگاه کوچک به دست آمده نتیجه استفاده و میدان دادن به جوانان است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دستاوردهای پژوهشی فناوری دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۴۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود

فاطمه شیرازی، حافظ، قاری و داور مسابقات قرآن با حضور در نمایشگاه دستاوردهای وقف در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، گفت: اولین سالی است که در این نمایشگاه حضور پیدا می‌کنم و مشتاق هستم تا بدانم عرصه‌های فعالیت سازمان اوقاف در بخش‌های مختلف به چه صورت است. البته با فعالیت قرآنی سازمان از سال ۱۳۷۴ آشنا هستم از چهاردهمین دوره مسابقات بین المللی قرآن همراه اوقاف بوده ام و کاملاً به فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی سازمان اشراف دارم.

وی اظهار کرد: اما در زمینه حمایت اوقاف از شرکت‌های دانش بنیان و اهدافی که برای وقف بیان شده که موقوفه حفظ شود و در راستای نیت واقف باشد، مسلماً در اقداماتی که در عرصه علمی صورت می‌پذیرد به عنوان مثال در حوزه تولید وسایل پزشکی که تکنولوژی آن در دست کشورهای اروپایی است مانند فیلتر دیالیز که در دوران تحریم به مشکل برخوردیم و در این نمایشگاه مشاهده کردیم که یکی از شرکت‌ها در این زمینه فعالیت می‌کند و باعث خرسندی است اگر اوقاف در این زمینه سرمایه گذاری کند. قطعاً واقفان نیز خشنود خواهند شد.

شیرازی بیان کرد: امید است اوقاف در عرصه‌های فرهنگی و قرآنی مستدام باشد. در عرصه کمک به فناوری و هر آنچه باعث شود ایران ما یک پله بالاتر رود ارزشمند است و باید مردم مشارکت داده شوند. ما مردم خالص و مخلص و جوانان نخبه داریم که باید به کار گرفته شوند و مسئولان اهتمام داشته باشند که بتوانیم ایران را ارتقا دهیم و در دنیا بدرخشد.

وی تصریح کرد: یکی از مسایلی که جای کار دارد بحث تأمین دارو است که با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و حمایت سازمان اوقاف می‌توانیم در این زمینه به خودکفایی برسیم. البته قبل از هر اقدامی باید حول محور پیشگیری فعالیت شود و اوقاف نیز می‌تواند در این زمینه ورود کند.

کد خبر 6092189 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود