Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز تحقیقات نانوذرات در پزشکی دانشگاه آزاد شاهرود با اشاره به تلاش این مرکز برای درمان سرطان گفت: در این مرکز تلاش می کنیم تا بتوانیم بسیاری از دارو‌ها را در اتصال به نانوذرات زیستی برای درمان سرطان بررسی کنیم.

بهروز یحیایی، رئیس مرکز نانوذرات زیستی در پزشکی دانشگاه آزاد شاهرود در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره طرح‌هایی که در آینده مدنظر این واحد آموزشی قرار گرفته، گفت: در مطالعات قبلی تولید و بررسی سمی بودن انواع نانوذرات زیستی در کشت سلول، بررسی اثرات نانوذرات در التیام زخم، و نیز اثرات احتمالی آن‌ها در تمامی اندام‌های حیوانات آزمایشگاهی و جنین آن‌ها صورت گرفته و در ادامه بررسی اتصال این نانوذرات به دارو‌هایی نظیر آنتی‌بیوتیک نیز انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یحیایی افزود: در حال حاضر روند تولید نانوذرات آهن مغناطیسی زیستی، انجام اتصال و نیز طرح تولید اتصال نانوذرات طلای زیستی به لیگاند‌های موجود در سطح سلول‌های سرطانی جهت انتقال هدفمند دارو و سپس انجام تحقیقات درون‌تنی آن در حال اجرا است. علاوه بر این در تلاش هستیم تا بتوانیم بسیاری از دارو‌های دیگر را نیز در اتصال به نانوذرات زیستی بررسی کنیم.

استادیار دانشگاه آزاد شاهرود درباره مرکز تحقیقات نانوذرات زیستی در پزشکی  این دانشگاه گفت: این مرکز اولین مرکز تحقیقاتی تخصصی در زمینه نانوذرات زیستی در حوزه علوم پزشکی در سطح کشور است و فعالیت خود را از آذرماه سال ۱۳۹۷ به‌صورت رسمی آغاز کرده و تاکنون ۳۰ دانشجوی مقطع دکتری حرفه‌ای، کارشناسی‌ارشد و یک دانشجوی دکتری تخصصی برای انجام امور تحقیقاتی پایان‌نامه در مرکز مذکور ثبت‌نام کرده‌اند، همچنین دو قرارداد برون‌دانشگاهی منعقد و سه کارگاه علمی توسط این مرکز برگزار شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به منعطف بودن فعالیت اصلی مرکز در زمینه مطالعات سرطانی و دارورسانی هدفمند، مقاله های بسیاری در راستای دستیابی به برنامه‌های تحقیقاتی درازمدت با چشم‌انداز تجاری‌سازی و استفاده درمانی از ترکیبات نوشته شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی نانوذرات فناوری دانشگاه آزاد شاهرود نانوذرات زیستی مرکز تحقیقات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۶۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • بیانیه کاخ باکینگهام درباره چارلز پس از گزارش‌های ضدونقیض
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»