Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-29@10:49:04 GMT

ایجاد 2 مدرسه مهارتی در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۳۴۸۶۶

ایجاد 2 مدرسه مهارتی در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از ایجاد 2 مدرسه مهارتی در حوزه صنایع غذایی و عمران خبر داد.

سیداحمد ابوالقاسمی‌فر در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره دستور کارهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در سال جاری اظهار کرد: «با توجه به اهمیتی که مدارس مهارتی دارند، درصدد هستیم تا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود با تکیه بر توان و ظرفیتی که در این واحد دانشگاهی وجود دارد در حوزه صنایع غذایی و عمران مدارس مهارتی ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی افزود: «تاکنون با امضای تفاهم‌نامه با مرکز فنی و حرفه‌ای شاهرود به انتقال تجربیات با یکدیگر پرداخته‌ایم و در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد نخستین مدرسه در سال جاری هستیم و با دو شرکت هم در راستای تربیت نیرو برای آنها رایزنی کرده‌ایم که موافقت‌های اولیه صورت گرفته و در حال نهایی کردن آن هستیم.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود اضافه کرد: «در مورد سراهای نوآوری با توجه به بخشنامه موجود برای تأسیس یک سرا در این واحد دانشگاهی در حال جمع‌آوری مستندات و ارسال آن به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی هستیم که این امر سال گذشته انجام شد و منتظر تأیید درخواست از سوی سازمان مرکزی هستیم.»

ابوالقاسمی‌فر گفت: «در حوزه پژوهش اولویت ما افزایش کمی و کیفی طرح‌های برون‌دانشگاهی است، به‌ویژه طرح‌هایی که در راستای حل معضلات ملی باشد. اکنون در حال بررسی انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه و شرکتی با عنوان کویر خودرو در زمینه تولید «مینی‌تراک» در شاهرود در حال بررسی و نهایی شدن بوده تا با راه‌اندازی مرکز تحقیقات خودرویی با توجه به ظرفیت اعضای هیئت علمی بتوانیم بحث R&D آنها را انجام دهیم.»

وی ادامه داد: «هرچند در آینده کار ما محدود به مباحث R&D نمی‌شود و قصد داریم با مشارکت سازمان مرکزی در خودروسازی به‌صورت جدی وارد شویم و در این راستا با شرکت کویر خودرو جلسات متعددی داشته‌ایم و مهندسان آنها از امکانات و فضاهای دانشگاه ما بازدیدهای میدانی داشته‌اند و در زمینی به مساحت حدود ۱۰۰ هکتار که به‌صورت اجاره به شرط تملیک در اختیار دانشگاه قرار گرفته، قصد داریم این کارخانه را احداث کنیم.»

ایجاد رشته میان‌رشته‌‌ای روان‌‌شناسی ورزش

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود  با اشاره به مشکلات ایجاد شده در زمینه بلایای طبیعی در سال 98 و لزوم انجام پژوهش در این زمینه عنوان کرد: «سال ۹۹ برگزاری چند همایش را در دستور کار داریم. به‌عنوان نمونه همایش ملی با عنوان «پژوهش‌های کارآمد در مهندسی عمران، معماری، مکانیک و معدن» و دیگری کنفرانس ملی «فناوری‌های نوین در مدیریت بحران‌های طبیعی» که نخستین کنفرانس در این زمینه و با رویکرد کاهش خسارات و تلفات در شهرهای دارای بافت تاریخی است.»

ابوالقاسمی‌فر مطرح کرد: «در حوزه آموزش با توجه به توسعه علوم مختلف در دنیا و برای همگام‌‌سازی با علوم روز باید از رشته‌‌های ثابت و قدیمی که سال‌‌‌هاست در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی ما تدریس می‌شود، فاصله گرفت و به سمت رشته‌های میان رشته‌ای و علوم روز دنیا حرکت کنیم.»

وی ادامه داد: «در رشته‌های تربیت بدنی و روان‌‌‌‌شناسی، رشته میان‌رشته‌‌ای با عنوان روان‌‌شناسی ورزش ایجاد کردیم و درصددیم تا در زمینه علوم‌‌پایه هم رشته‌‌های میان‌رشته‌ای ایجاد کنیم که بعد از ارائه درخواست به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و دریافت مجوز از وزارت علوم؛ این رشته‌‌‌‌‌‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود آموزش داده خواهد شد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود اضافه کرد: «در حوزه فرهنگی و دانشجویی نیز به همت معاونت مربوط در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود که امام جمعه موقت شاهرود مدیریت آن را برعهده دارد، این دانشگاه در زمینه فضای مجازی بین دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور محور اجرایی کار قرار گرفته و نیز بحث و تبادل نظر درباره راه‌اندازی گفتمان گام دوم انقلاب جریان دارد.»

انتهای پیام/4121/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود مدارس مهارتی مدرسه مهارتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود دانشگاه آزاد اسلامی سازمان مرکزی میان رشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۴۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه دیدارهای سال جدید با معاونت‌ها و مراکز سازمان مرکزی، صبح امروز با حضور در معاونت علوم پزشکی، با معاون، مدیران و کارکنان این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

وی در این نشست با قدردانی از زحمات و خدمات دکتر نفر در معاونت علوم پزشکی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها مؤسسه غیردولتی کشور است که در آموزش پزشکی فعالیت دارد و ان‌شاءالله در سال جاری شاهد یک جهش در این حوزه باشیم. افزایش دوبرابری تخت‌های بیمارستانی در تهران، یکی از بخش‌های جدی برنامه پنج ساله این معاونت است که نشان از اهمیت حوزه بهداشت و درمان در دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

 

دکتر طهرانچی با اشاره به قرار گرفتن رشته روانشناسی بالینی و دامپزشکی ذیل معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: حوزه سلامت دانشگاه آزاد اسلامی یک مدیریت جامع دارد و می‌تواند کارهایی انجام دهد که نظام گسسته قادر به آن نیست. ویژگی دانشگاه آزاد اسلامی این است که از هر دو وزارت علوم و بهداشت، رشته و دانشجو دارد. این موضوع باعث شده از حوزه علوم پزشکی برای دیگر حوزه‌ها الگو بگیریم. به عنوان نمونه؛ امروز مفهوم عرصه و پایه در حوزه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و این مدارس عرصه تعلیم و تربیت هستند. بدین ترتیب معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت همزمان امور مربوط به حوزه آموزش و پرورش و وزارت علوم را پیگیری می‌کند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این اتفاق باید با شتاب بیشتری در حوزه روانشناسی بالینی، دامپزشکی و مهندسی پزشکی رخ دهد و اساتید این رشته‌ها به دو گروه عرصه و پایه تقسیم شوند. در مرحله بعدی نیز با تقویت رشته زیست‌شناسی باید بخشی از این رشته که مربوط به حوزه علوم پزشکی است، در این قالب قرار گیرد. نگاه ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که برای رشته‌های تحصیلی پیشران‌های موضوعی داشته باشیم.

 

وی با اشاره به ویژگی‌های رشته روانشناسی گفت: بخشی از اعضای هیأت علمی روانشناسی مأمور به حوزه علوم پزشکی هستند. بخشی از روانشناسی که مربوط به حوزه دانش آموزان و مدارس می‌شود نیز ذیل دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و بخش دیگر نیز ذیل معاونت علوم انسانی و هنر قرار دارد اما نباید خط و مرزی بین آنها باشد.

 

وی افزود: امسال باید تحرکات جدی در حوزه علوم پزشکی داشته باشیم چرا که هزینه‌های این حوزه افزایش یافته و برای جبران آن، باید تدبیر کرد. به همین دلیل، موضوع «عرصه و پایه» یک برنامه جدی در دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاهی که جامع رفتار می‌کند، می‌تواند برای کشور فرصتی به وجود آورد که بتوانیم از این الگو در جاهای دیگر استفاده کنیم.

 

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: تجربه دانشگاه آزاد اسلامی نشان داد که دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند از وزارت علوم رشته بگیرند تا ضعف‌های جدی نظام آموزشی در تربیت نیروی انسانی رفع شود. واقعیت این است که سبد حوزه علوم پزشکی باید اقتصادی شود چرا که برخی رشته‌های این حوزه بسیار پرهزینه است و می‌توان از طریق رشته‌های دیگر، درآمدزایی کرد.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه آنچه مسائل اقتصادی را حل می‌کند، برنامه داشتن و حرکت رو به جلوست، گفت: یکی از موضوعات مهم در دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به حوزه معیشتی است. معیشت کارکنان تصویری از ارزش‌آفرینی آنان است و به همین دلیل هرچه ارزش‌آفرینی بیشتر باشد، پاسخ آن نیز در معیشت دیده می‌شود. به عنوان مثال؛ باغ کشاورزی که قنات خود را لایروبی نکند، بعد از چند سال خشک خواهد شد. باید به ارزش‌آفرینی سیستم ازجمله برخورد با دانشجو، کیفیت امور، بیمارستان‌ها و... توجه داشت. اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی یک اقتصاد دولتی و یارانه‌ای نیست؛ بلکه اقتصاد تلاش و تدبیر است.

 

وی ادامه داد: همه اجزای سیستم باید ارزش‌آفرینی کنند. در این صورت، می‌توان بازخورد آن را در بهبود معیشت دید. ارتقای معیشت در دانشگاه «به فرموده» نیست بلکه بازتاب عمل فردی مجموعه مدیران و کارکنان است. به عنوان نمونه؛ اجرای طرح پویش اشتغال بعد از چهار سال تصویر جدیدی از دانشگاه آزاد اسلامی را در جامعه شکل داده و جوانان فضای این دانشگاه را فضای اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و... می‌دانند. در ایجاد فضای جدید تلاش‌های شبانه روزی و زحمات زیادی کشیده شده و این اقدام باعث شد هرساله بر تعداد دانشجویان ورودی دانشگاه آزاد اسلامی افزوده شود.

 

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: در دهه گذشته، 5 سالی را تجربه کردیم که سالانه 150 هزار دانشجو کاهش می‌یافت اما در 5 سال بعدی که در آن قرار داریم، به همان اندازه به جمعیت دانشجویی اضافه می‌شود. این امر نتیجه همت مجموعه کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است. تغییر سخت است اما باید محکم پای آن بایستیم. این تغییر رویه‌ها باعث افزایش اعتماد مردم به دانشگاه آزاد اسلامی شده است. افزایش اعتماد نیز منجر به رونق دانشگاه و رونق دانشگاه نیز منجر به بهبود و ارتقای معیشت می‌شود. بنابراین موضوع معیشت، کنش خودمان است.

 

لازم به ذکر است در ابتدای این نشست، دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از وضعیت این حوزه ارائه کرد و گفت: برنامه جدی معاونت علوم پزشکی دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزش و خدمات‌رسانی بهداشتی و سلامتی است.

 

همچنین دکتر فرهاد ادهمی مدیرکل توسعه آموزش و امور دانشجویان، خانم دکتر وحدت مدیر خدمات سلامت و بیمارستان‌ها، خانم دکتر شریعتمدار رئیس اداره تجهیزات پزشکی، دکتر مرجانی مشاور حوزه دامپزشکی و خانم دکتر‌هاشمی مشاور حوزه روانشناسی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارش‌هایی درخصوص فعالیت‌ها و اقدامات حوزه‌های متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • امشب، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۰ اردیبهشت
  • امشب آخرین مهلت انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری سال ۱۴۰۳
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند