Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود گفت: موفق شدیم با کمک محققان و تعدادی کندوی زنبور عسل دستگاه زهرگیری از نیش زنبور را بسازیم که ایمنی بدن را بالا می برد و با کووید ـ 19 مقابله می‌کند.

گروه استان‌های خبرگزاری آنا ـ حسین بوذری؛ دوره مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی موضوع پژوهش‌محوری مورد توجه جدی‌تر قرار گرفته است و بر این اساس، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود فعالیت‌های خود را در راستای دستیابی به این هدف قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در یک سال گذشته عمده فعالیت خود را  صرف حوزه پژوهش کرده، به طوری که مجوز راه‌اندازی سه مرکز تحقیقات ازجمله مرکز تحقیقات نانوذرات بیولوژیک پزشکی، مرکز تحقیقات داروهای گیاهی و مرکز تحقیقات حقوق و معاضدت قضائی را از سازمان مرکزی دانشگاه گرفته است.

راه‌اندازی سرای نوآوری از دیگر اقداماتی است که دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود موفق به اخذ مجوز آن شده است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود به شاخص‌‌هایی برای تبدیل به دانشگاه کارآفرین نیز دست یافته، به‌طوری که طی تفاهم‌نامه این دانشگاه با شرکت کویرخودرو (شرکت صنعتی) مقرر شده یک نوع جدید از مینی‌تراک‌ها که مورد نیاز شدید شبکه حمل و نقل باری کشور است در فضای دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود تحت قالب سرای نوآوری خودروی واحد شاهرود راه‌اندازی شود که این، گام بزرگی در تبدیل واحد شاهرود به دانشگاه کارآفرین است.

خبرنگار آنا به‌منظور انعکاس فعالیت‌ها و اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پژوهش و فناوری گفتگویی را با مجتبی واحدی معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود ترتیب داده است که مشروح این گفتگو در پی می‌آید: 

آنا: ابتدا بگویید برای تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود به دانشگاه کارآفرین چه اقداماتی انجام داده‌اید؟

واحدی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود رتبه نخست پژوهش و فناوری را  میان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان برعهده دارد و سعی کردیم این دانشگاه‌ از آموزش‌محوری به سمت پژوهش‌محوری سوق داده شود.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در این راستا روی حوزه مراکز تحقیقاتی، طرح‌های پژوهشی و برون‌دانشگاهی، بهره‌گیری از ظرفیت بزرگ آزمایشگاهی و سراهای نوآور و فناورانه تمرکز دارد.

جزئیات قرارداد دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با کویرخودرو

طی یک سال گذشته فعالیت‌های چشمگیری انجام داده‌ایم و توانسته‌ایم مجوز سه مرکز تحقیقات را با عنوان «مرکز تحقیقات نانوذرات بیولوژیک پزشکی»، «داروهای گیاهی» و «حقوق و معاضدت قضائی» را اخذ کنیم. موفق شدیم مجوز مرکز رشد مستقل و زیرنظر سازمان مرکزی را هم با عنوان «مرکز رشد پروفسور حسابی» بگیریم که پنج شرکت دانش‌بنیان دارای نمونه اولیه در مرکز رشد مستقل مستقر شده‌اند.

قراردادهای برون‌دانشگاهی نیز با مرکز رشد پروفسور حسابی داریم و شرکت توسعه و عمران شاهرود را به‌زودی در این مرکز رشد مستقر می‌کنیم.

به‌تازگی مجوز سرای نوآوری خودرو را اخذ کرده‌ایم و این سرا نتیجه تفاهم‌نامه‌ای بوده که دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود با شرکت کویرخودرو منعقد کرده است.

آنا: درباره جزئیات این قرارداد توضیح دهید.

واحدی: کویرخودرو یک شرکت صنعتی است و طی تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با این شرکت مقرر شده، یک نوع جدید از مینی‌تراک‌ها که مورد نیاز شدید شبکه حمل و نقل باری کشور است در فضایی که واحد شاهرود در اختیار آنها قرار می‌دهد، تحت قالب سرای نوآوری خودرو راه‌اندازی شود که اگر به سرانجام برسد، گام بزرگی در تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود به دانشگاه کارآفرین است. در این راستا در حال اخذ مجوز هستیم تا به نتیجه برسیم.

آنا: یعنی براساس تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود با کویرخودرو ارائه ایده و طرح با شماست و تولید و عرضه با این شرکت، درست است؟

واحدی: شرکت کویرخودرو قسمتی به نام R&D (توسعه و پژوهش) دارد و مقرر شده سرای نوآوری خودروی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود به توسعه این شرکت کمک کند.

واحد شاهرود با سرای پژوهشی و تحقیقاتی متشکل از اعضای گروه مکانیک، برق و رشته‌های مرتبط با خودرو کمک‌کار شرکت کویرخودرو خواهند بود. از سوی دیگر دانشگاه آزاد اسلامی زمینی در اختیار این شرکت قرار می‌دهد و شرکت با سرمایه‌گذاری خود، خط تولید مینی‌تراک را در شاهرود راه‌اندازی می‌کند.

آنا: این تفاهم‌نامه چه گرهی از مشکلات دانشجویان باز خواهد کرد؟

واحدی: سوال خوبی پرسیدید. طبق تفاهم‌نامه میان دانشگاه آزاد  اسلامی و شرکت کویرخودرو مقرر شده فارغ‌التحصیلان واحد شاهرود در اولویت جذب کارخانه باشند؛ یعنی دقیقاً موضوع دانشگاه کارآفرین را در این تفاهم‌نامه تجلی داده‌ایم، به‌طوری‌که دانشجویان فارغ‌التحصیل رشته‌‌های مکانیک، برق، مواد و ... در اولویت استخدام شرکت کویرخودرو خواهند بود. استادان ما نیز به‌صورت مستمر در قالب طرح فناوری سرای نوآوری خودرو با این شرکت به‌صورت روزمره در ارتباط هستند.

آنا: کارهای مطالعاتی تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی و شرکت کویرخودرو انجام شده است؟

واحدی: بله. مجوزهای اولیه را گرفته‌ایم. شورایی در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با مدیریت سیداحسان شیرنگی تشکیل شده است؛ در این راستا دو نفر از کارخانه کویرخودرو و دو نفر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود دنبال اخذ مجوزهای لازم هستند که از معاونت اداری و مالی سازمان مرکزی مجوز واگذاری زمین‌ها را می‌گیریم.

وحدت صنعت و دانشگاه رنگ واقعیت می‌گیرد؟

خوشبختانه فاز مطالعاتی ما به پایان رسیده است و منتظریم کارهای قانونی در دفاتر حقوقی و پژوهش سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی انجام شود.

آنا: فکر می‌کنید چه زمانی وحدت صنعت و دانشگاه رنگ واقعیت به خود می‌گیرد؟

واحدی: مشکل در این است که صنعت و دانشگاه با یکدیگر فاصله دارند، درحالی‌که ما مانند دو شریک هستیم. باید بخشی از کار برعهده دانشگاه باشد و فعالیت‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری‌ نیز شرکت صنعتی انجام دهد. در حوزه عملیاتی شدن تفاهم‌نامه میان دانشگاه آزاد اسلامی و شرکت کویرخودرو نیز مقرر شده دانشگاه تأمین نیرو را برعهده بگیرد.

آنا: در حوزه عملیاتی دانشگاه آزاد اسلامی و شرکت کویرخودرو سهیم هستند یا صفر تا صد کار برعهده کویرخودرو خواهد بود؟

واحدی: کار عملیاتی تقسیم‌بندی می‌شود و در طرح‌های رو به پیشرفت مانند بهینه‌سازی مصرف سوخت، آلاینده‌ها، بهینه‌سازی موتور و ... سهیم خواهیم بود و این یک معجون بسیار خوب دانشگاه و صنعت بوده که به عنوان یک نماد در شهرستان شاهرود صورت گرفته است.

آنا: در نهایت می‌توانید در حوزه صنعت به نوآوری برسید.؟

واحدی: بله. در اصل هدف ما همین است.

آنا: درباره سرای نوآوری توضیح دهید. مجوز راه‌اندازی این سرا اخذ شده است؟

واحدی: مجوز راه‌اندازی سرای نوآوری خودرو اخذ شده و به‌زودی به نتیجه می‌رسد. منتظریم که چگونه باید پروژه سرای نوآوری را به‌صورت یک کار قانونمند آغاز کنیم.

آنا: جدیدترین محصول علمی و دانش‌بنیان واحد شاهرود که اختراع شده یا در شرف انجام است، چیست؟

واحدی: اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی همه‌روزه در حال تحقیق روی اختراعات هستند. در حوزه تولید مقالات، پتنت‌ها (ثبت اختراع)، چاپ و نشر کتاب و حتی طرح‌های برون‌دانشگاهی مقام نخست را در میان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان داریم.

از اختراعات ثبت شده می‌توانم دستگاه تغذیه اتوماتیک زنبور عسل یا ترازوی اتوماتیک بی‌سیم مرغ‌دار، کنترل و مشاهده پارامترهای محیطی برای سالن‌های مرغداری یا سیکل ترکیبی مولد برق و حرارت با استفاده از پنل فتوولتایی، دستگاه تولید نور فرابنفش فیلترشده توسط ازون برای سنتز ویتامین B و دستگاه حذف ذرات زائد و چربی و استریل آب را نام ببرم.

آنا: سالانه بالغ بر چند ثبت اختراع دارید؟

واحدی: 176 عضو هیئت علمی و سالانه بالغ بر 20 ثبت اختراع داریم. این مواردی که گفتم ثبت اختراع‌های جدید ما بوده است.

آنا: در حوزه مجلات پژوهشی و تحقیقات علمی چه فعالیت‌هایی داشته‌اید؟

واحدی: در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود سه مجله فعال داریم. یکی مجله علمی و پژوهشی نانومواد، دوم مجله گروه شیمی استروسکوپی و سوم مجله فیتوشیمی با عنوان (TPR (Trends in Phytochemical Research (موضوعات داغ در تحقیق فیتوشیمی) که یک مجله زبان اصلی است. این سه مجله به‌روز هستند.

آنا: مجلات پژوهشی منجر به تولید محصول شده‌اند؟

واحدی: این سه مجله فصل به فصل و به‌روز روی سامانه منتشر می‌شوند. رسالت مجلات تولید مقاله است، اما ما پنج تیم فناورانه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود تشکیل داده‌ایم که رئیس هر یک از این تیم‌ها یکی از اعضای هیئت علمی است.

به عنوان مثال تیم فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر اگر ایده و محصول اولیه دارند، یک سیکل ترکیبی مولد برق تولید می‌کنند؛ مانند تیم فناور انتقال حرارت معکوس و کامپوزیت که طراحی قطعات کامپوزیتی را انجام می‌دهد یا تیم فناور محفظه‌های صنعتی که طراحی و ساخت کانکس‌های صنعتی را به عهده گرفته و ساخته است یا تیم فناور سیستم‌های گرمایشی و ....

مدرسه مهارتی خیر؛ مدرسه کارآفرینی آری

در نتیجه این تیم‌های فناور محصولات اولیه دارند و به تولید محصول نهایی کمک زیادی می‌کنند.

آنا: در زمینه طرح‌های درون و برون‌‌دانشگاهی چه فعالیتی داشته‌اید؟ 

واحدی: در حوزه طرح‌های برون‌دانشگاهی 14 طرح به ارزش 5 میلیارد ریال داشتیم که سرانه سالانه‌ آن (تعداد استادیارها ضربدر عدد 50 میلیون تومان) می‌شود. اکنون 100 استادیار داریم که ضربدر 50 می‌شود 5 میلیارد ریال  و مطابق با عددی است که پیش‌بینی کرده‌ایم و توانستیم مقام نخست را بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان کسب کنیم.

این طرح‌ها مطمئناً ناشی از تلاش‌های بسیار زیاد ما در حوزه ارتباط با صنعت است. با وزارتخانه‌های مختلف و ارگان‌های خصوصی و غیردولتی نیز ارتباط گرفتیم و موفق بودیم.

آنا: آیا در حوزه راه‌اندازی مدارس مهارتی فعالیتی داشته‌اید، اگر پاسخ‌تان مثبت است مأموریت و کارکرد آن را توضیح دهید.

واحدی: مجوزی با عنوان دفتر دوره‌های کوتاه‌مدت مهارتی داریم که در آن دوره‌های مورد نیاز مردم و دانشجویان را برگزار می‌کنیم، اما در سرای نوآوری خودرو بخشی با عنوان مدرسه کارآفرینی خودرو دائر کرده‌ایم. فعلاً مدرسه‌ای با نام «مهارتی» نداریم، اما در آینده قطعاً برای  راه‌اندازی مدرسه مهارتی گام برخواهیم داشت؛ چراکه یکی از ضروریات و نیازهای افراد جامعه است.

آنا: در دوره شیوع کرونا موفق به تولید محصول ضد این ویروس شده‌اید و با توجه به تداوم شیوع کرونا تولید این محصولات ادامه دارد؟

واحدی: همان ابتدا که ویروس کرونا تشخیص داده شد و شیوع زیادی پیدا کرد، در تعطیلات عید بودیم و سریعاً آزمایشگاه‌های شیمی خود را به تقطیر مایع به مایع مجهز و دستگاه استریلیزاسیون را بسیج کردیم، به طوری که ستاد کرونای شاهرود که زیر نظر فرمانداری بود، ارتباط تنگاتنگی با ما داشت و ما توانستیم در همان مرحله 2 هزار لیتر ماده ضدعفونی و بالغ بر 5 تا 6 هزار عدد ماسک را ضدعفونی و استریل و آنها را به مراکز درمانی شاهرود از جمله بیمارستان خاتم‌الانبیای این شهرستان ارائه کنیم.

سپس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در حوزه تولید داروهایی که منشأ گیاهی داشته باشد و مقاومت و ایمنی بدن را بالا ببرد، فعالیت خود را آغاز کرد.

پایه و اساس اصلی داروهای گیاهی تأثیرگذاری روی نیش زنبور عسل است و سپس مشتقات دیگر گیاهان با فرمول خاص روی آن سوار می‌شوند. نخستین اقدام ما این بود که در مرکز تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود کارگروهی به نام «زنبور عسل و فرآورده‌های آن» راه‌اندازی کرده و تعدادی کندوی زنبور عسل گرفتیم و با مهندسی معکوس توانستیم دستگاه زهرگیری از نیش زنبور عسل را با کمک کارشناسان گروه برق بسازیم.

بعد از آماده شدن محصول که پایه و اساس آن با داروی گیاهی تولید می‌شود، می‌توانیم با اضافه کردن مشتقات گیاهی طبق فرمول‌ها و مقالات به‌روز سیستم ایمنی بدن بیماران را بیشتر کنیم.

(مهندسی معکوس فرآیندی است که طی آن دانش طراحی موجود در یک محصول به منظور تولید مجدد آن استخراج می‌شود و یکی از راهکارهای اساسی عنوان شده از سوی کارشناسان برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی در زمان تحریم است.)

رایزنی با سازمان بهزیستی و کمیته امداد در قالب طرح پایش

ادعا نمی‌کنیم این محصول داروی ضد کروناست، اما دارویی است که ایمنی بدن را بیشتر می‌کند. البته دو مورد دارو نیز از سوی اعضای مرکز تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود تهیه شده است که این داروها نیز در زمینه افزایش ایمنی بدن است.

آنا: این داروها روی سلول‌های مختلف بدن تأثیر منفی ندارد؟

واحدی: این داروها در آزمایشگاه استاندارد دانشکده پزشکی‌ واحد شاهرود مورد بررسی قرار می‌گیرند و متخصصان ما روی امنیت آن در بدن انسان در حال تحقیق هستند.

کارهای تحقیقاتی حوزه پزشکی زمان‌بر است و امیدوارم به‌زودی نتایج مثبتی در این زمینه کسب کنیم.

آنا: در طرح پایش و نظام موضوعات علمی چه موضوعاتی برای حل مشکلات منطقه‌ای احصا و در سامانه مربوط بارگذاری شده است؟

واحدی: طرح پایشی که برای استان سمنان به عنوان اَبَرطرح در نظر گرفته شد، طرح کویر بود و از همان ابتدا که این طرح مطرح شد، گروه‌ها و دانشکده‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود نشست‌هایی در این راستا با موضوع مرتبط با کویر برگزار کردند.

همانطور که می‌دانید استان سمنان قطب کویر است و در این راستا گروه‌ها به‌صورت ریز موضوع خود را ارائه کردند و اکنون در سامانه این موضوعات تعریف شده و هر دانشجویی که به این موضوعات جزئی مربوط به کویر علاقه‌مند باشد، می‌تواند از توان استادان ما استفاده کند.

برای تحقق طرح پایش با شرکت‌ها و سازمان‌هایی مانند کمیته امداد، سازمان بهزیستی و ... رایزنی‌هایی کرده‌ایم و موضوعات پایان‌نامه‌ها را به‌صورت هدفمند به سمت رفع مشکلات جامعه سوق می‌دهیم.

انتهای پیام/4078/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: استان سمنان مهندسی معکوس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود دانشگاه آزاد علیه کرونا کووید ـ 19 دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه کارآفرین سرای نوآوری خودرو واحد شاهرود برون دانشگاهی مرکز تحقیقات سازمان مرکزی استان سمنان ثبت اختراع راه اندازی تفاهم نامه تیم فناور فعالیت ها زنبور عسل ایمنی بدن نیش زنبور مقرر شده مرکز رشد طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۹۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول بی‌واسطه با مردم

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، در ابتدای این برنامه، دلاوری؛ مجری برنامه مسئله مهاجرت نخبگان از کشور را مطرح می‌کند و از دکتر محمدعلی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی علت این مسئله شایع را جویا می‌شود که دکتر طهرانچی در پاسخ به این سوال می‌گوید: وقتی که دانشجویان برای دریافت مدرک دانشگاهی به ما مراجعه می‌کنند کم و بیش در جریان آمار مهاجرت‌ها چه در رشته‌های پزشکی و چه در رشته‌های غیرپزشکی قرار میگیریم.

بیشتر بخوانید: دانشگاه آزاد با نوآوری و خلاقیت برای ماندن علم و هنر در این سرزمین تلاش می‌ کند

دکتر طهرانچی با بیان اینکه امید به آینده مهمترین نقطه ای است که هر فردی برای خود ترسیم میکند، ادامه داد: بچه‌های ما مشکل امروز ندارند، مشکل بچه‌های ما مشکل فردا است. حقیقت این است که ما توقعاتی را به وجود آورده‌ایم که بچه‌های ما از سر کلاس درس به آینده روشن فکر می‌کنند اما این آینده پشتوانه‌ای ندارد. ما باید دانشگاه امیدآفرین تولید کنیم.

دکتر طهرانچی در پاسخ به این سوال مجری برنامه مبنی بر اینکه آیا دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر تولید دانشگاه امیدآفرین موفق بوده است؟ هم گفت: معتقدم ما در دانشگاه آزاد اسلامی ریل گذاری این مسیر را به خوبی انجام داده‌ایم.

اما در بخش بعدی دوربین برنامه بی‌واسطه به شهر مجلسی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی میرود. دکتر طهرانچی در خصوص این واحد به مجری برنامه توضیح می‌دهد: واحد مجلسی یکی از بهترین واحدهای آموزشی بود اما به مرور تعداد دانشجویان این واحد کم شد به گونه ای که وقتی ۵ سال پیش من به دانشگاه آزاد آمدم این واحد جزو واحدهای زیان ده بود بنابراین ریل دانشگاه را عوض و این واحد به سایت فناوری تبدیل شد.

تجلی گام دوم دانشگاه در واحد مجلسی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: امروز در دانشگاه گام دوم قدم می‌زنیم که نسل فناوری از نسل آموزش جدا شده است. دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان امسال ۲ ماه از حقوق را میتواند تأمین کند.

ثبت ۶۰ نوع بذر هیبریدی در دانشگاه آزاد اصفهان

اما در بخش بعدی، دوربین برنامه بی واسطه به معرفی شرکت دانش بنیان «نگین بذر دانش» واحد مجلسی می‌پردازد. مریم گل آبادی سهامدار و رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان نگین بذر دانش از ثبت ۳۶ نوع بذر هیبریدی خبر می‌دهد و می‌گوید: امسال ۲۴ رقم دیگر نیز به ثبت خواهد رسید.

دکتر طهرانچی در تکمیل صحبت‌های گل‌آبادی خاطرنشان کرد: در گذشته کشاورز بذر را از محصول خود میگرفت اما امروز محصولاتی چون گوجه، خیار، فلفل دلمه و...بذر نمی‌دهند و عقیم هستند بنابراین کشاورزان نیازمند این هستند که بذر را بخرند. این بذر از ترکیه، اسپانیا و خارج از کشور می‌آمد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: واقعیت این است که دانشگاه مدرن و نسل جدید همین دانشگاه است و نه ساختمانهایش! یک اندیشمند اروپایی می‌گوید دانشگاه های جهان اگر به همین شیوه پیش بروند به موزه تبدیل می‌شوند و هوش مصنوعی از ما بهتر تولید می‌کند.

دانشگاه، آزمایشگاه فناوری است

دکتر طهرانچی ادامه داد: اینجا آزمایشگاه فناوری است. زندگی علمی گسترش پیدا کرده و فناوری و نوآوری زنجیره‌ای شده است که دانشگاه باید این امتداد را داشته باشد. اینجا گوجه و خیار انبوه تولید نمی‌شود بلکه بحث بذر و بوته های بذری است که سرمایه ملی کشور است.

اما در ادامه دلاوری مجری برنامه از گل آبادی رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان نگین بذر دانش سوال میکند که این شرکت چند درصد یا چه بخشی از بذر ایران را تامین می‌کند؟ که گل آبادی توضیح می‌دهد: پیش بینی ما این است که امسال بتوانیم بین ۵ تا ۷ درصد بذر مورد نیاز کشور را تامین کنیم اما چشم انداز ما تا تامین ۳۰ درصدی برای ۵ سال آینده است.

گل آبادی تصریح کرد: قیمت تمام شده ما نصف قیمت جهانی است به علاوه اینکه محصول تولیدی ما با آب و هوای کشور خودمان سازگار است.

دکتر طهرانچی در ادامه می‌افزاید: سلامت غذایی و امنیت غذایی دو بحث جدا از یکدیگر هستند در واقع استقلال سیاسی، استقلال غذایی می‌خواهد و اگر لاین مرغ، گوجه و...نبود از ابزار تحریم مردم را محروم میکردند.

مدل دانشگاه تبدیل دانش به فناوری است

اما پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان که در ادامه این گفت و گو وارد برنامه می‌شود، تصریح میکند: تبدیل دانش به فناوری یکی از محورهای اصلی و روال این دانشگاه است.

ادامه دارد

نرگس موذنیان کد خبر: 1228631 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • بابل قهرمان مسابقات بدمینتون منطقه ۳ دانشگاه آزاد شد
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین
  • اراک قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۵ دانشگاه آزاد شد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود