Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود، جزئیات برگزاری بیست و سومین دوره آزمون سراسری صلاحيت بالينى پایان دوره پزشکان عمومی در این دانشگاه را تشریح کرد.

بهروز یحیایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شاهرود از برگزاری بیست و سومین دوره آزمون صلاحیت بالینی پایان دوره پزشکان عمومی در مجموعه مهارت‌های بالینی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آزمون صلاحیت‌های بالینی علاوه بر امتحانات و ارزیابی‌های پایان بخش‌های بالینی، برای ارزیابی توانمندی بالینی دانشجویان و دانش‌آموختگان دکتری پزشکی عمومی در پایان مرحله کارورزی انجام می‌شود و شرکت و کسب نمره لازم در آزمون صلاحیت بالینی برای فارغ‌التحصیلی دانشجویان و انجام امر طبابت پزشکان عمومی و شرکت در امتحانات دوره تخصصی ضروری است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در مرداد سال 1397 مجوز برگزاری این آزمون را دریافت کرده تاکنون مجری هفت دوره این آزمون بوده است.

یحیایی، هدف از برگزاری آزمون صلاحیت بالینی پایان دوره پزشکان عمومی را ارزیابی توانمندی بالینی دانشجویان و دانش‌آموختگان دکتری پزشکی عمومی دانست و خاطرنشان کرد: پیش از این 6 دوره از این آزمون در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود برگزار شده است.

وی با بیان اینکه شرط شرکت در آزمون صلاحیت بالینی، اتمام مرحله کارورزی یا حداقل سپری شدن 6 ماه از آغاز دوره مذکور است، متذکر شد: در بیست و سومین دوره برگزاری این آزمون 13 استاد به عنوان آزمون‌گر، چهار نفر به عنوان بیمارنما و 15 نفر از عوامل اجرایی مشارکت داشتند.

دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود مجهز به امکانات مهارت‌های بالینی است

رئیس تنها مرکز تحقیقات نانوذرات بیولوژیک پزشکی در کشور از برگزاری بی‌نقص و دقیق و طبق ضوابط و مقررات و اصول حراستی در 6 دوره قبل این آزمون سراسری در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود خبر داد و گفت: با لحاظ استانداردها و ملاک‌ها و تأیید کیفیت بالای برگزاری آزمون در 6 دوره قبلی، وظیفه نظارت بر انجام این آزمون در این دوره برعهده دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود قرار داده شد.

مدیر گروه علوم پایه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود افزود: آزمون صلاحیت بالینی علاوه بر امتحانات و ارزیابی‌های پایان بخش‌های بالینی، در پایان مرحله کارورزی انجام می‌شود و شرکت و کسب نمره لازم در این آزمون برای فارغ‌التحصیلی دانشجویان و انجام طبابت پزشکان عمومی و شرکت در امتحانات دوره تخصص ضروری است.

یحیایی با بیان اینکه به پذیرفته‌شدگان گواهی صلاحیت بالینی اعطا می‌شود، یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود استاندارد برگزاری آزمون‌های صلاحیت بالینی پزشکی و پرستاری را در سطح کشور دریافت کرده است.

وی تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود دارای مجموعه مهارت‌های بالینی Skill Lab (اسکیل لب) بوده و مجهز به دانشکده علوم پزشکی است؛ این دانشگاه همچنین دارای 15 اتاق همراه با دوربین و قابلیت ضبط فیلم در آزمون‌ها، کلاس کنفرانس همراه با دوربین دوار و ویدئو پروژکتور برای تدریس استادان رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی، 50 مانکن پیشرفته، انواع آموزش تزریقات، NG، سونداژ، پرستاری پیشرفته، زایمان، انواع لوله‌گذاری و ... است.

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: شاهرود دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود پزشکان عمومی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود آزمون صلاحیت بالینی برگزاری آزمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۸۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است

محمدرضا خردمند در پاسخ به این که «عمده شکایات مردم به کدام اقدامات پزشکی مربوط است؟» اظهار کرد: در تمام جهان در رشته‌هایی که اعمال جراحی پرخطرتری وجود دارد احتمال صدمه به بیمار نیز بیشتر است و به دلیل پرریسک بودن اعمال جراحی در حوزه‌های زنان، ارتوپدی و جراحی، شکایات و محکومیت‌ها در این تخصص‌ها نیز بیشتر است اما در سال‌های اخیر بیشتر آسیب‌ها در حوزه زیبایی بوده و اکنون بیشترین شکایات مردمی در زمینه خدمات زیبایی و ترمیمی است.

مراکز زیرزمینی منشأ اصلی صدمه به زیبایی مردم

وی افزود: در حال حاضر مراکز زیبایی به دو دسته تقسیم شده‌اند؛ یک دسته از این مراکز توسط پزشکان تحصیل کرده که عضو سازمان نظام پزشکی و دارای مجوز مرکز تخصصی پوست و مو هستند اداره می‌شود و دسته دیگر توسط افرادی که فاقد تحصیلات و مجوزهای پزشکی هستند اداره و این خدمات زیبایی ارائه می‌شود که دسته دوم، یعنی مراکز فاقد مجوز و صلاحیت، منشأ اصلی صدمات فوق العاده زیادی هستند که به سلامت و زیبایی مردم وارد می‌شود.

عوارض اعمال زیبایی در بسیاری از موارد غیرقابل جبران است

خردمند با بیان اینکه جبران این صدمات بسیار مشکل و پرهزینه است؛ هشدار داد: صدمات ناشی از جراحی و انجام اقدامات زیبایی در مراکز زیرزمینی و فاقد مجوز و صلاحیت پزشکی، در بسیاری از موارد متأسفانه اصلاً قابل برگشت نیست.

وی با بیان اینکه عمده این اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی انجام می‌شود؛ بیان کرد: باید این مراکز بلافاصله پلمب و به مراجع قضایی معرفی شوند. دامپینگ یا قیمت شکنی، یعنی ارائه خدمات زیبایی با قیمت پایین‌تر از آنچه پزشکان دریافت می‌کنند؛ یکی از دلایلی است که مردم را به انجام جراحی‌ها و اقدامات زیبایی در این مراکز غیرمجاز سوق داده است.

پزشکان عمومی حق انجام جراحی زیبایی دارند؟

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در پاسخ به این که پزشکان عمومی حق انجام اعمال زیبایی را دارند؟: تصریح کرد: پزشکان عمومی بیش از ۹۰ درصد اورژانس‌های بیمارستان‌های کشور را اداره می‌کنند و بیماران در ابتدای ورود در اورژانس‌ها معمولا توسط پزشکان عمومی معاینه می‌شوند و سپس پزشکان متخصص به ادامه درمان می‌پردازند اما برای ورودشان در حوزه زیبایی، باید کمیسیون تعیین صلاحیت‌ها تعیین تکلیف و حدود وظایف پزشکان را معین کند تا از این نابسامانی که وجود دارد برطرف شود.

وی ادامه داد: ترکیب این کمیسیون شامل اعضای وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است که باید با حضور معاون درمان وزارت بهداشت یا نمایندگان او در محل نظام پزشکی تشکیل شود اما بیش از سه سال است که این کمیسیون تشکیل نشده است. با وجود این، به طور کلی می‌توان گفت که پزشکان عمومی برخی اعمال کوچک زیبایی مانند ژل و بوتاکس را انجام می‌دهند و اگر در همین حدود باقی بماند فعلاً منعی برای ادامه فعالیت‌شان وجود ندارد.

مجازات قصور پزشکی در حوزه زیبایی

خردمند درباره قصور پزشکی در حوزه زیبایی و مجازات آن نیز افزود: اگر صدمه به بیمار، محرز شود پزشک باید دیه پرداخت کنند و اگر شکایت انتظامی شود در مراجع انتظامی نیز محکومیت اعمال خواهد شد. همچنین قانون مجازات اسلامی برای مواردی که قصور پزشکی منجر به فوت شود مجازات حبس را در نظر گرفته اما سازمان نظام پزشکی معتقد است که این مجازات باید به جرائم نقدی یا خدمات پزشکی تبدیل شود تا مردم از دسترسی به پزشک محروم نشوند.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی با اشاره به این که در قانون سازمان نظام پزشکی، وظیفه نظارت بر عهده سازمان نظام پزشکی گذاشته نشده است؛ ادامه داد: وظیفه نظارت بر مراکز درمانی و عملکرد پزشکان بر عهده معاونت‌های درمان و بهداشت وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی است البته در جرائم مشهور ضابطین قضایی نیز می توانند به موضوع ورود پیدا کنند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • پزشکی به شرط کسب درآمد
  • برگزاری آزمون کنکور سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده
  • پزشکی به شرط کسب درآمد!
  • رقابت داوطلبان کنکور سراسری ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد اسلامی یزد
  • رقابت ۲۳۰۰ داوطلب آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری