Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز)،  رئیس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود از موفقیت این واحد دانشگاهی در کسب رتبه اول دفاتر توسعه آموزش دانشکده‌های علوم پزشکی در منطقه آمایشی۱ (در بین ۱۵ واحد دانشگاهی از استان های گیلان، مازندران، گلستان و سمنان) خبر داد.

 بهروز یحیایی ضمن تبریک این موفقیت به اعضای هیئت علمی، مسئولان و کارشناسان این واحد دانشگاهی اظهار کرد: دفتر توسعه آموزش(EDO) در دانشکده علوم پزشکی با سابقه بیش از ۱۵ سال فعالیت از پیشگامان این دفاتر در دانشگاه های آزاد اسلامی است که در زمینه ارتقای کیفیت آموزش فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز تحقیقات نانوذرات بیولوژیک در پزشکی با اشاره به روش‌های مختلف فعالیت این دفتر گفت: دفتر EDO به روش‌های مختلفی در زمینه ارتقای کیفیت آموزش از جمله پیادهسازی استانداردهای جهانی در دانشکده علوم پزشکی، توانمندسازی استادان، انجام پژوهش در آموزش، ارتقای کیفیت تدریس و یادگیری، ارتقای کیفیت ارزشیابی دانشجویان، اجرای تمامی دستورالعمل های اعتبار بخشی، استعدادهای درخشان و المپیاد و کمیته تحقیقات دانشجویی فعالیت می‌کند.

یحیایی ادامه داد: در دانشکده علوم پزشکی واحد شاهرود، تعداد ۹ حیطه اعتبار بخشی فعال با هدف گسترش و استاندارد سازی فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، درمانی، جهت رسیدگی و دقت عملیاتی برنامه‌های دانشکده مذکور در راستای اهداف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و حوزه سلامت وجود دارد.

وی با بیان این که دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود جزو معدود واحدهای دانشگاهی است که استاندارد برگزاری آزمون‌های صلاحیت بالینی پزشکی و پرستاری را در سطح کشور دریافت کرده است و یکی از دلایل آن دارا بودن مجموعه مهارت های بالینی (Skills Lab) مجهز دانشکده علوم پزشکی آن است خاطر نشان کرد : یکی از زمینه های ارزیابی دانشجویی که توسط دفاتر مذکور اجرا می‌شود، فعالیت مرکز مهارت‌های بالینی دانشکده علوم پزشکی بوده که از ابتدای سال ۹۷ مجوز برگزاری آزمون‌های صلاحیت بالینی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کرده است و سابقه برگزاری بیش از ۱۳ دوره آزمون‌های پایانی رشته‌های پزشکی عمومی و پرستاری را دارد.

مدیر گروه علوم پایه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود تاکید کرد: جداول ارزشیابی دفاتر توسعه آموزش دانشکده های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، توسط مسئولان و کارشناسان تلاشگر دفتر EDO واحد شاهرود تهیه و پس از تأیید معاونت علوم پزشکی سازمان در کل دانشگاه های آزاد اسلامی اجرایی شده است.

به گزارش ایسکانیوز، دانشکده علوم پزشکی واحد شاهرود دارای یک رشته دکترای حرفه ای، دو رشته کارشناسی ارشد، ۳ رشته کارشناسی پیوسته و دو رشته کارشناسی ناپیوسته است. این دانشکده دارای ۳۲ عضو هیئت علمی تمام وقت و ۱۲۰ مدرس مدعو و در حدود ۹۰۰ دانشجوی در حال تحصیل دارد و تا کنون تعداد ۱۰۰۰  دانشجوی پزشکی، ۱۳۰۰ نفر پرستار، ۸۰۰ نفر از رشته علوم آزمایشگاهی و ۷۵۰ نفر از رشته هوشبری فارغ‌التحصیل شده‌اند. در این دانشکده تعداد هفت کمیته اعتباربخشی فعال با هدف گسترش و استانداردسازی فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی، جهت رسیدگی و دقت عملیاتی برنامه‌های دانشکده مذکور درراستای اهداف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و حوزه سلامت وجود دارد.

انتهای پیام/

شایان دنیادیده کد خبر: 1082714 برچسب‌ها دانشجویان علوم پزشکی آمایش سرزمینی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان علوم پزشکی آمایش سرزمینی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی دانشکده علوم پزشکی توسعه آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۱۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان گفت: راه‌اندازی خط تولید توربین‌های کوچک مقیاس، خط تولید شناور‌های کوچک وتولید دیوار‌های سبک بتنی و بلوک‌های ژِئوپلیمری، توسعه گلخانه‌های تولید بذر و تولید دام‌های اصلاح نژاد شده را در دستور کار امسال دارد.
پیمان داوری، دستیابی به تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون در سال را از افتخارات این واحد دانشگاهی دانست و به تشریح برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان در حوزه مهارت و کارآفرینی در سال جاری پرداخت.
وی گفت: مجوز‌های تأسیس مدرسه عالی مهارتی پرورش دام و صنایع تبدیلی از اصفهان و تهران اخذ شده که امسال راه‌اندازی می‌شود و هنرستان مکاترونیک و تربیت‌بدنی نیز با دریافت موافقت استان در انتظار صدور مجوز از تهران بوده که با دریافت مجوز، این مدارس راه‌اندازی خواهند شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: با توجه به کیفیت بالای حبوبات تولیدشده در منطقه در حوزه بسته‌بندی حبوبات و دریافت سیب سلامت اقدامات خوبی صورت گرفته و در مرحله دریافت مجوز هستیم.
پیمان داوری گفت: در زمینه تولید چیپس میوه و پاپریکا دو واحد تولیدی در دانشگاه مستقر شده‌است که تولیدات آنها در سال جاری با برند دانشگاه استانداردسازی، بسته‌بندی و به بازار عرضه خواهند شد.
وی افزود: در بخش دام، برای تولید زالو برنامه ریزی شده و امسال ۲۰۰ هزار قطعه زالو تولید می‌شود.
داوری، ۱۲ هسته و چهار واحد فناور را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان مشغول به کار دانست وگفت: از واحد‌های مستقر، یک شرکت در حوزه تولید بذر هیبرید، یک شرکت در حوزه کشت بافت گیاهی و تولید گیاهان خوراکی شناسنامه‌دار، یک شرکت در حوزه توسعه نرم افزار و یک شرکت در حوزه بتن فعال بوده؛ هسته‌های فناور مستقر، عمدتا در حوزه آموزشی فعال هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: به‌تازگی یک هسته در حوزه هوش مصنوعی و یک هسته در حوزه تولید توربین‌های کوچک مقیاس و یک هسته در حوزه غربالگری زالو‌های ایرانی و یک هسته در زمینه ساخت شناور‌های کوچک در واحد مستقر شده‌است.
پیمان داوری گفت: در کشت‌بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا و تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار رسیدیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان با اشاره به دستاورد‌های این واحد دانشگاهی در سال گذشته افزود: تولیدات دانش‌بنیان واحد دهاقان در سال گذشته در حوزه مهندسی کشاورزی و در زمینه تولید بذر هیبرید و کشت بافت بوده در زمینه تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون بذر در سال نزدیک شده‌ایم و درباره کشت بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا، تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار در انواع بانبا، جلی، آگریا، اسپریت، کولومبا و سانته رسیده‌ایم.

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس